Slobodni Univerzalni Duh je učenje ljubavi prema Bogu i bližnjem za čoveka, prirodu i životinje

Prijavi se

Newsletter

Uloguj se

Moj nalog

Korpa

Kako naručiti

Registracija

Da biste naručili naše proizvode, prvo se morate registrovati. Registrujete se popunjavanjem formulara za registraciju.

Dodaj u kolica

Kupujete kao u običnoj prodavnici. Da biste izabrali proizvod, kliknite na ikonu „Dodaj u korpu“.

Da biste nastavili sa odabirom proizvoda, kliknite na „Nastavi“. Da biste videli sadržaj kolica, kliknite na „Košarica“. Da biste dovršili kupovinu, kliknite na „Plaćanje“ u gornjem desnom uglu stranice.

Sadržaj kolica

Da biste pogledali sadržaj kolica, kliknite na ikonu „Košarica“ u gornjem desnom uglu. Prikazaće se proizvodi koje ste već izabrali. Da biste promenili broj izabranih proizvoda ili izbrisali bilo koji od proizvoda iz korpe, kliknite na „Košarica“. Kliknite na „Plati“ da biste dovršili kupovinu.

Da biste promenili broj izabranih proizvoda, unesite novi broj u pravougaonik u polje „Količina / Uredi“, a zatim kliknite na ikonu „Ažuriraj“ na desnoj strani da biste ažurirali korpu.

Plaćanje

Da biste dovršili kupovinu, izaberite „Plaćanje“. Proces se nastavlja u četiri koraka: „Način plaćanja“, „Dostava“, „Način isporuke“ i „Kompletna porudžbina“.

Način plaćanja

Možete birati između plaćanja putem bankovnog računa ili plaćanja gotovinom po isporuci. Možete da izaberete:

Plaćanje platnom karticom
Uplata računa / uplatnice
Plaćanje pouzećem

Označite polje pre izbora i kliknite na „Dalje“

Isporuka

Prikazaće se obrazac za informacije o kupcu. Možete odabrati da vam pošiljka bude poslana na adresu klijenta ili da odaberete drugu adresu (npr. Adresu radnog mesta, rođaka itd.). Dodajte novu adresu izborom „Dodaj novu“. Otvara se novi dijaloški okvir u koji ste uneli potrebne podatke i sačuvali ih u ikoni „Sačuvaj“ (ikona diskete). Ako ste već uneli dodatnu adresu, jednostavno je izaberite potvrđivanjem polja ispred izabrane adrese.

Kada odaberete lokaciju za isporuku, klikom na „Dalje“ vodićete do sledećeg koraka.

Način isporuke

U ovom koraku možete odabrati da vam pošiljku dostave kurirskom službom (izaberite „Brza poštarina“) ili je sami preuzeti (izaberite „Lična mogućnost preuzimanja“) u našem prostoru Gabriele izdavačka kuća Reč d.o.o.,Veljka Čubrinovića 10, 25 000 SomborTelefon: 066/ 5000-808 . Ako se odlučite za lično preuzimanje, uštedećete na troškovima isporuke.)

Pošiljka će stići na vašu adresu najkasnije 3 do 5 radnih dana od završetka porudžbine. Cena isporuke izračunava se automatski i dodaje vrednosti porudžbine na osnovu njegove težine.

Za porudžbine vredne preko 1.000 denara u granicama Republike Makedonije, DOSTAVA JE BESPLATNA.

Dovršite porudžbinu

Pregledajte sve informacije pre nego što završite kupovinu. Klikom na vezu „Slažem se sa uslovima i odredbama“ možete da pozovete opšte uslove kupovine u našoj internet prodavnici. Pre nego što dovršite porudžbinu, morate potvrditi da se slažete sa uslovima tako što ćete označiti polje ispred veze „Slažem se sa uslovima i odredbama“.

Narudžbinu dovršavate klikom na „Potvrdi narudžbinu“.

Hvala vam!